Matkajate kokkutulek ja 45 loomamütsi

See aktiivne vabatahtliku elu võtab ikka võhmale. Nädalavahetusel sai siis viimase aja tibuke ehk Matkajate ja matkajuhtide kokkutulek ära peetud ja esmaspäeval oli tunne, et tahaks puhata. Mõnd puhkepäeva nädalas on ikka väga vaja.

Aga kokkutulek? Vähemalt esialgu paistab, et õnnestus täielikult. Ettekanded olid väga huvitavad ja esinejad väga tublid. Õhtune programm oli võib-olla natuke teistsugune, aga läks vahelduseks täitsa hästi peale. Kui kell 3 on diskoplatsil ikka veel 10 paari, siis see on kõva sõna. Kuna mulle tehti ülesandeks diskorit briifida, siis sai pidu väga minu nägu. DJ hoidis nõuannetest ikka väga ilusti kinni. Ühesõnaga sain 5 tundi just sellist pidu, millest oma sünnipäeval puudust tundsin. Küsi ja asjad juhtuvad. Varem või hiljem.

Samuti hullati minu meelest väga hea meelega pühapäevasel matkaringil Jõulumäe kandis.

Asjad sujusid ja lahendasid ennast ära suhteliselt ise.

Asjapulgana ei saanud enne 10 ühtegi siidrit lahti teha ja oli ikka imelik küll kainena astuda juba natuke tuju sättinud inimeste seltskonda.

Korraldajana tuli tahes tahtmata palju suhelda. Samas nendega, kellega oleks tahtnud, polnud aega piisavalt rääkida. Sama, nagu sünnipäevalapsel oma sünnipäeval noh. Samas sai palju uusi tuttavaid, kellega kindlasti Eesti matkaradadel ja miks mitte ka mujal üht-teist ette võtta. Ja mul on nüüd päris esimene lätlasest FB-sõber ka. Hämmastav, kuidas tema postitustest ikka mitte midagi aru ei saa. Isegi mitte selle tõlk abil, mida FB pakub. Lätlane ise aga räägib puhast eesti keelt.

Esmaspäeval jäi postitus pooleli, sest tööd ja tegemisi on meeletult. Ega siis selline pidu läbisaamise hetkel ei lõpe. Igasugu pressiteated ja fotod vaja kuhugi saata, kuigi mina neid küll kusagil näinud ei ole. Aga kui ei saada, pole ka iial lootust valitud saada. Igasugu uudised a Matkaliidu lehtedele üles, igasugu arved ja arvepidamise kontrollimine jne.

No ja endiselt olen oma 45 mütsi tellimuse täitmisest umbes 31 mütsi kaugusel. Eile õmblesin 7 mütsi ja see võttis ikka väga kaua aega. Asi selles, et kõik need on täiskasvanute mütsid ja enamikku neis t ei ole ma kunagi suurena teinud, seega ei ole neid olemas. Osasid pole ma kunagi teinud. Näiteks eile tekitasin kana mütsi. Pole küll see, mis võiks olla, aga hetkel pole ka aega mulle omale meeldivamat disainida. Ja kui sa ühekaupa teed, siis ei saa nagu aru, kui palju kulub aega igasugu pisidetailide peale, aga juba 6 ühesugust kõrva või 3 nina on paras katsumus. Mis siis veel saab, kui neid on vaja teha 10 tükki jutti.

Aga seda päris oma aega on saanud sel nädalal võtta 15 minutit eile õhtul lugemiseks ja 15 täna hommikul ning praegu siis see postituse tegemise aeg.

Autor: Pille

Kahe lapse ema. Imeloomad OÜ disainer, varustaja, õmbleja, fotograaf, turundaja, raamatupidaja, koristaja, laomees. Hobikorras matkaja, fotograaf, kuduja, kokk, ilu- ja tarbeaias mässaja. Googelda ja leiad kindlasti rohkematki.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Teeme koos lastega

Toas ja õues

Imelooma õuesünnipäevad

Liigu, märka, õpi looduses

Pood

Pille Väljataga looming

Eveliisi eluviis

“There are too many confusing things present. Things I know. Thoughts I have. Sarcasm. Things I think I ought to be doing and places I ought to be going. Always other places.”

imeloom.com/

Fliisist loomakostüümid

Island 2018 ehk pidevalt pilves

Mais 2018 käisime kaheksakesi vallutamas kolme Islandi vulkaani. Kaks õnnetus udus üles leida, kolmas jäi kättesaamatuks.

Minu rajad

Käin ja vaatan ringi.

Kaju Köök

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm!

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

Juurtest juurikateni

(masuurikatest rääkimata)

drisainer

Ilust, elust, inimestest

drisain

Värvilised, kirevad ja isikupärased aksessuaarid!