Taas Vilnius

Ma olen lootusetu. Kuigi otsustasin hakata säästma, et pensioniks investeerima hakata, ostsin ma ikkagi kogu perele ära piletid Vilniusesse. Läheme kevadisel koolivaheajal.

Ma ise armusin novembris Vilniusesse ja lubasin endale, et järgmisel korral tulen kevadel. Lihtsalt tundus, et sealsed pargid ja aiad võiks kevadel väga ilusad olla.

Pere tahtis minna lennukiga. Soodsaid lennupileteid nägin vilksamisi detsembri algul, aga ei võtnud kohe ära, sest küll edaspidi ka saab, aga edaspidi enam ükski kampaania soodne küll ei ole olnud. Seega sai kogu pere Vilniusesse liigutamise mõte jäetud edaspidiseks. Kui aga nüüd taas LuxExpress pakkus soodsaid pileteid (peaaegu sama soodne, kui mina novembris käisin, siis ostsingi sinnasõidu bussipiletid ära. Muidu ei tule lihtsalt plaanitud eelarvega välja.  Tagasi lendame. Öömaja vanalinna serval on broneeritud. Oluline oli ühistranspordi lähedus ja sellest arusaamisele tuli sügisene reis ilusti kasuks.

Mida teeme kohapeal? Kindlasti kolame vanalinnas, käime kolme risti mäel ja Gediminase kindluses. Ühel päeval  Vichy veepark ja teisel Trakai kindlus, mis on linnast väljas. Kui aega üle jääb, siis Vilniuse illusioonid muuseum Vilnil ning kindlasti on seal ka botaanikaaed ja loomaaed (juba leidsingi, aga loomaaaia parepilet on nädalavahetusel 41 eurot. Tallinnas on ikka odav loomaaias käia). Raudtee muuseum jäi ka viimati hinge peale.

Jama on see, et sõidame koolivaheajal ja sinna on veel üle kuu aja aega, aga tahaks juba minna.

Autor: Pille

Kahe lapse ema. Imeloomad OÜ disainer, varustaja, õmbleja, fotograaf, turundaja, raamatupidaja, koristaja, laomees. Hobikorras matkaja, fotograaf, kuduja, kokk, ilu- ja tarbeaias mässaja. Googelda ja leiad kindlasti rohkematki.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Teeme koos lastega

Toas ja õues

Imelooma õuesünnipäevad

Liigu, märka, õpi looduses

Pood

Pille Väljataga looming

Eveliisi eluviis

“There are too many confusing things present. Things I know. Thoughts I have. Sarcasm. Things I think I ought to be doing and places I ought to be going. Always other places.”

imeloom.com/

Fliisist loomakostüümid

Island 2018 ehk pidevalt pilves

Mais 2018 käisime kaheksakesi vallutamas kolme Islandi vulkaani. Kaks õnnetus udus üles leida, kolmas jäi kättesaamatuks.

Minu rajad

Käin ja vaatan ringi.

Kaju Köök

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm!

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

Juurtest juurikateni

(masuurikatest rääkimata)

drisainer

Ilust, elust, inimestest

drisain

Värvilised, kirevad ja isikupärased aksessuaarid!