Jaanuar 2022

Iga-aastane novembri masendus, mida õnnestus novembris vältida, sai mind nüüd jaanuaris kätte. Oli kuu, kus erilisi väljakutseid ja tegemisi ning seetõttu ka tasu ei olnud.

Aasta algas tohutu portsu ühiste internetiväljakutsetega, kuhu mõnele panin ennast ka kirja, aga reaalselt ei teinud kaasa midagi. No ei kõnetanud ja motivatsiooni ei olnud ka. Aasta suunad, eesmärgid, väljakutsed on ka alles kirja panemata.

Õues on pidevalt pime või sajab midagi, mistõttu oli kuu algul ka õue kõndima ennast raske vedada. Praeguseks on rütm siiski käes ja kuu viimane nädal oli esimene nädal, kus iga päev sai 10000 sammu kõnnitud. Ei, kõik on muidu ka ikka kontrolli all ehk kuu keskmine on 10400 sammu, lihtsalt päevad ei ole vennad – kord rohkem, siis jälle vähem. Nelja miljonit aasta eesmärgiks ei ole seadnud, aga loodan, et see tuleb iseenesest täis. Käimine on juba elu osa või nii.

Geopeituses sain 10 leidu, korra käisin üksi otsimas ja korra käisime perega.

Sel aastal olen läbi lugenud 7 raamatut, mis on päris hea start aastale, aga näitab, et aega on liiga palju käes. Goodreads´is võtsin aasta eesmärgiks 55, mis on 4-5 raamatut kuus.

Siia lisandus eile Anders Hansen, Ekraaniaju

Töö mõttes otsustasin hakata plakateid tõlkima vene ja inglise keelde ja sellega seoses ka täiesti uus kooslusi kokku panema. Vahepeal sai päris iga päev uus plakat müüki pandud, aga müüke ja vaatamisi ei ole. Ma ei tea, kuhu neid peaks müüki panema. Etsy ei ole selleks kindlasti õige koht. Eestis ka plakateid suurt ei müünud, aga ega ma tasulist reklaami ei teinud ka. Horoskoop ütleb, et usalda Universumit. Sina oled kõik teinud, küll tuleb ka edu.

Valmis sai üheteistkümnes palakat ehk Talvised aialinnud. Täna tuuakse postriraamid ka, tekitaks poodi selle võimaluse.

Asjalikke artikleid kirjutasin ainult ühe (Meie marjad). Poolikuid on palju, aga motivatsiooni ei ole.

Hiiumaal ei käinud kordagi, küll aga ühel nädalavahetusel Ida-Virumaal. Võtsin seda, kui tasuta puhkust, aga tegelikult oli väga väsitav ajurünnak. Ühel laupäeval pidasime Issi sünnipäeva ja enamiku kuust oli keegi kodus eneseisolatsioonis, karantiinis või tont teab veel milles. Vanem sai positiivse PRC-testi, aga haigeks ei jäänud ja kodus keegi teine ka haigeks ei jäänud. Kuhugi reisima ei saanud, puhkama ei saanud, ujuma ei saanud. See-eest sai kõvasti süüa teha ja koristada 😀

Kokkuvõtteks: aasta 2022 esimene kuu oli selline rajulik paigaltammumise kuu. Tööd sai tehtud, aga tulemusi ei tulnud.

Talvised aialinnud vene keeles.

Autor: Pille

Kahe lapse ema. Imeloomad OÜ disainer, varustaja, õmbleja, fotograaf, turundaja, raamatupidaja, koristaja, laomees. Hobikorras matkaja, fotograaf, kuduja, kokk, ilu- ja tarbeaias mässaja. Googelda ja leiad kindlasti rohkematki.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Teeme koos lastega

Toas ja õues

Imelooma õuesünnipäevad

Liigu, märka, õpi looduses

Pood

Pille Väljataga looming

Eveliisi eluviis

“There are too many confusing things present. Things I know. Thoughts I have. Sarcasm. Things I think I ought to be doing and places I ought to be going. Always other places.”

imeloom.com/

Fliisist loomakostüümid

Island 2018 ehk pidevalt pilves

Mais 2018 käisime kaheksakesi vallutamas kolme Islandi vulkaani. Kaks õnnetus udus üles leida, kolmas jäi kättesaamatuks.

Minu rajad

Käin ja vaatan ringi.

Kaju Köök

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm!

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

Juurtest juurikateni

(masuurikatest rääkimata)

drisainer

Ilust, elust, inimestest

drisain

Värvilised, kirevad ja isikupärased aksessuaarid!