Kesksuve mõtted

– Juba mitu ööd on olnud soe. Kui nädal tagasi oli öösel kõigest 5 kraadi, siis praegu on 17. Kuna magan juba kaks kuud vahelduva eduga õues, siis on praegu isegi palav. Viimase nädala jooksul on hakanud ka ritsikad siristama.

– Mets hellitab ka sel aastal vaarikatega, oleks vaid aega korjata. Aed ei hellita, siin on kevadest alates igasugu kosilasi käinud.

– Sääsed pole ikka veel kuhugi kasunud ja lisaks on tekkinud igasugu parmulaadsed. Nii et ära katmata kehaga välja parem mine 😁

– Ma ei tea, kas asi on vanuses, koroonas, mingites uutes energiates või tulevases maailma lõpus, aga mulle tundub viimasel ajal kõik nii ilus: rukkililled köögilaual vaasis, minu aed, moonid peenras, Eestimaa on täis erilisi paiku, maailm samuti. Iga päev, igal pool.

Panen selle peale kohe mõne pildi ka 😁

Sõru alumine tuletorn.

Autor: Pille

Kahe lapse ema. Imeloomad OÜ disainer, varustaja, õmbleja, fotograaf, turundaja, raamatupidaja, koristaja, laomees. Hobikorras matkaja, fotograaf, kuduja, kokk, ilu- ja tarbeaias mässaja. Googelda ja leiad kindlasti rohkematki.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Teeme koos lastega

Toas ja õues

Imelooma õuesünnipäevad

Liigu, märka, õpi looduses

Pood

Pille Väljataga looming

Eveliisi eluviis

“There are too many confusing things present. Things I know. Thoughts I have. Sarcasm. Things I think I ought to be doing and places I ought to be going. Always other places.”

imeloom.com/

Fliisist loomakostüümid

Island 2018 ehk pidevalt pilves

Mais 2018 käisime kaheksakesi vallutamas kolme Islandi vulkaani. Kaks õnnetus udus üles leida, kolmas jäi kättesaamatuks.

Minu rajad

Käin ja vaatan ringi.

Kaju Köök

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm!

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

Juurtest juurikateni

(masuurikatest rääkimata)

drisainer

Ilust, elust, inimestest

drisain

Värvilised, kirevad ja isikupärased aksessuaarid!